Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

adidas Originals представя Sleek – класически силует, с който можеш да бъдеш себе си

adidas Originals продължава да предизвиква статуквото, като този път създава колекцията Sleek – продуктова серия, при която женствеността е в центъра, а възможностите за стайлинг са безкрайни, също като безкрайните начини, по които една жена изразява себе си.

Sleek е освежаващ антипод на актуалните опции в стрийт стила, които ограничават дамите до избора между обувки за мъже в умален размер и лъскави модни решения. Колекцията отговаря на необходимостта от повече варианти за вечно променящата се жена.

„adidas SLEEK – ВЕЧНО ПРОМЕНЯЩА СЕ АЗ“ е концепция, която се развива, за да изучава вечно променящата се дефиниция за женственост. Но и многобройните изражения, които тя намира в лицето на създателите си. За да вдъхне живот на тази идея, кампанията предизвиква обществените разбирания за женска креативност, като показва, че тя може да бъде многообразна.

Пример за това са фотографиите на ирландката Леон Уорд, известна със способността си да извежда на преден план индивидуалния стил. Тя заснема небезизвестната Кендъл Дженър в един динамичен процес, който извежда многобройните аспекти на нейната личност. Отличителният стил на фотографката е показателен за идеологията на adidas Sleek: игрив, интимен, будещ усещането за магия.

adidas Sleek е символ на непрестанното развитие и автентичното себеизразяване. С остри форми и изящни линии моделът с лекота влиза в категория класика. Чрез многообразие от цветове, конструкции и стилове колекцията adidas Sleek капсулира вечно променящата се женственост в богата гама от изтънчени модни решения.

Манифест на кампанията:

„Идентичност“

Идентичността е това, което определя какъв човек си.

За теб самата. И за света около теб.

Тиха. Смела.

Темпераментна,

драматична,

безгрижна,

или уязвима.

Истината е, че идентичността не е само една.

Тя е всички тези неща.

Не е нужно да определяш себе си само по един начин.

Или да се обвързваш с това, което хората мислят за теб.

Твоята идентичност е твоя, защото я създаваш.

ВЕЧНО ПРОМЕНЯЩА СЕ АЗ.